Friday, 6 May 2016

Supplement Untuk Suami

Salam Sejahtera...




Perlukah lelaki ambil supplement?? Bukan ke supplement nie untuk golongan wanita saja ka?? Tu la tanggapan yang selalu kita dengar..tapi sekarang dah lain dah. Lelaki pun mesti ambil suppliment jugak.

Sebenarnya pengambilan supplement bukan hanya untuk cantik saja tapi lebih kepada membantu menyihatkan semula sistem badan kita.

Saya perkenalkan suami saya dengan supplement sejak dia mengadu pada saya asyik sakit- sakit badan . Ostematrik la supplement pertama yang dia Cuba. Alhamdulillah keadaan kembali normal sebab dah lama sangat tak minum susu so bila kalsium kurang buat pulak kerja kuat maka datang la sakitnya.

Tak berhenti disitu saja. Masalah kulit wajah pulak yang datang.. Suami saya kerjanya banyak terdedah dengan cuaca panas jadi muka makin nampak gelap dan berbelang. Banyak dah produk ye beli semua bersifat sementara. Saya apa lagi suggest ye ambil Vitamin C. Hari2 mesti saya rutinkan pengambilan ye. Setakat hari nie tak da lagi la dengar ye mengadu tak ok.. Makna ye menjadi la tu.hahaha

Dulu suami tengok ja saya ambil hari2 supppliment. Tapi sekarang kalau out station ka suppliment la mintak saya check dulu.. Alhamdulillah..

Sekarang dah jadi rutin dah setiap hari mesti ambil supplement. Antara supplement yang saya sediakan untuk suami saya: Vitamin C ,Vitalea, B complex , Ostematrik dan tak lupa produk terbaik sekali Esp soy protein yang mesti suami ambil waktu pagi.

Saya buat begitu bukan sebab suami saya sakit ke apa..persediaan awal kan lebih baik. Sihat sebelum sakit kan..

Supplement bantu sihatkan system badan untuk berfungsi dengan baik rutin harian pun dapat berjalan lancar

Hasilnya tahap kesihatan meningkat walaupun kami terpaksa berjauhan dan urus anak seorang diri

Paling jimat supplement shaklee boleh share dengan suami.. Tak dak la nak kuar kos banyak2 tiap2 bulan. Kantiti supplement Shaklee pun untuk berbulan penggunanaan..so tak dak alasan untuk tidak mengamalkannya..

Untuk anda yang nak satu family ambil supplement Shaklee.. Boleh sangat2.. Saya suggest ambil Set Wellness Shaklee yang lengkap untuk keperluan harian anda.




Hana Binti Kasim

♥ sms/whatsApp: 019-5434395


♥ Email : hanabard105@gmail.com


Pengedar Shaklee Anda..

Sedia berCOD bagi yang berdekatan. Penghantaran terus bagi mereka yang area 
Terengganu: Dungun , Paka., Kerteh
Johor :Bandar Tenggara & Kulai




Reactions:

0 comments:

Post a Comment