Sunday, 29 May 2016

Set Tambah Tenaga Untuk Ibu Hamil & Menyusu

Salam Sejahtera....



Ramadhan dah semakin hampir ni, semestinya time-time macam ni semua dah pakat dok cari kurma lah ape lah sebagai persediaan puasa kan?

Tak kurang jugak yang mencari supplement untuk menyokong semasa berpuasa nanti..

Tambah tambah pulak buat ibu ibu yang sedang hamil dan menyusu badan yang teringin nak PUASA PENUH..

Pengalaman Hana sendiri berpuasa dalam keadaan mengandung ,menyusu memang sangat sangat membantu bila sahur dengan SET RAMADHAN ni..

Badan masih kekal BERTENAGA untuk puasa penuh..

Sayang lah dah alang-alang tak period tapi taknak puasa penuh kan 😂

Cuma ada sehari je yang nana tak mampu nak puasa, tu pun sebab tak sahur pagi tu..

Bila sahur dengan SET RAMADHAN ni Alhamdulillah dengan izin Allah, Hana mampu harungi sepanjang hari berpuasa dengan bertenaga even masa tu tengah mabuk lagi.. Siap muntah3 lagi every morning..

Tapi Alhamdulillah masih bertenaga untuk habiskan puasa 😊

GOOD NEWS, sekarang kita ada buat special promotion untuk set ramadhan ni tau.. Promo sampai HARI NIE sahaja..

Apa yang akan anda terima ialah

❤️ PERCUMA sebotol Vitamin C
❤️ BEG SHAKLEE yang sangat comel tu

Promo sampai HARI NIE sahaja tau uolls.. Pls grab sementara promosi masih berlansung ya 😊









Hana Binti Kasim

♥ sms/whatsApp: 019-5434395


♥ Email : hanabard105@gmail.com


Pengedar Shaklee Anda..

Sedia berCOD bagi yang berdekatan. Penghantaran terus bagi mereka yang area 
Terengganu: Dungun , Paka., Kerteh
Johor :Bandar Tenggara & Kulai


Reactions:

0 comments:

Post a Comment