Monday, 2 May 2016

Kulit Sihat Dengan Detoks

Salam Sejahtera

🌾Detoks + Kulit Cantik🌾


             

Memang tak sabar rasa ye nak tengok hasilnya...

Saya memang pengemar Vitamin C + Alfalfa Complex tapi kadang2 culas jugak memenuhi rutin pengambilan ye..

Tapi bulan nie cuba tekad nak kosisten pgmbilan 2 vitamin nie.. Ada misi mau dicapai...mahu singkir segala toksin dannn mahu kulit maintain sihat selalu..

Now hasilnya luar biaasa.. Memang detok2 habis- habisan nie.  Semua yg terkumpul dalam badan dikeluarkan habis.. Baru tahu banyak ye toksin dalam badan Ku.. Selama nie asyik sumbat ja..

Sebab tu la saya alami resdung teruk sebelum nie.. Toksin terkumpul boleh datangkan macam2 masalah..memang perlu disingkirkan kalau nak sentiasa sihat dan cantik.

Sekarang dah rasa lebih baik dari biasa dah . proses detoks saya berjalan lancar. Hari2 awal pagi mesti perut ringat ja.. Semua dinyahkan dengan selesa sekali..

Korang tahu tak.. Kalau kita tak detoks badan kita.. Nanti mula la naik segala jerawat.. Mudah dpat migraine.. Perhadaman tak ok.. Asyik sembelit ja.

Nie nak dekat2 puasa nie.. Apa kata jom korang sama2 kita Detoks & Cantik dengan Shaklee

🌺Lebih sihat..lebih cantik..

Anda pun alami sama seperti saya???

Nak saya bantu jugak????

Boleh sangat-sangat

Anda boleh terus hubungi saya  

Hana Binti Kasim

♥ sms/whatsApp: 019-5434395


♥ Email : hanabard105@gmail.com


Pengedar Shaklee Anda..

Sedia berCOD bagi yang berdekatan. Penghantaran terus bagi mereka yang area 
Terengganu: Dungun , Paka., Kerteh
Johor :Bandar Tenggara & Kulai

Reactions:

0 comments:

Post a Comment