Monday, 30 May 2016

Kenapa Lecithin Perlu Dalam Set Ramadhan Shaklee

Salam Sejahtera.



Korang semua dah grab ke Set Ramadhan Shaklee?? Tak lama dah nak puasa nie. Bulan nie ada promo harga jimat taw.. Rugi kalau tak ambil peluang nie.. Saya dag grab dah.. Nie tengah tunggu stock sampai jer...

Perasan tak korang dalan Set Ramadhan Shaklee ada 3 suppliment berbentuk serbuk hanya 1 berbentuk kapsul.. Yang tu nama yea Lecithin.

Kena perlu ambil Lecithin sepanjang Ramadhan??? Tu persoalannya .. Mesti korang nak tahu kan sebab yea..

Umum tau Lecithin ialah pemecah lemak. Eh Shaklee nak suruh semua orang kurus ke masa berpuasa? Kalau saya ni dah kurus kang bertambah kurus lak, dah la berpuasa kurang makan..

Okey ni penjelasannya ya.. Memang Lecithin terkenal sebagai agen pemecah lemak yang bagus. Tapi bukan sebab nak bagi kurus je, Lecithin juga mampu meringankan sembelit.

Masa puasa kebanyakkan orang akan kurang mengambil serat, buah-buahan dan kurang minum air. Dengan adanya lecithin, kuranglah sikit berlakunya sembelit tu. Toksin-toksin yang berada dalam usus pun akan terlerai dengan Lecithin.

Selain dari tu, Lecithin juga membantu mengurangkan stress dan mampu meningkatkan daya ingatan. Jangan tak tau, bila badan kurang karbohidrat, otak kita akan "slow down".  Jadi Lecithin membantu meningkatkan kecekapan otak kita walau sedang berpuasa.

Banyak kan kelebihan Lecithin nie.. Boleh kurus pada siapa yang nak kurus di hari raya, kurang stress dan meningkatkan daya ingatan. Sebotol hanya rm 53 je..

Tu penjelasan ye..jadi kesimpulannya Set Ramadhan memang memenuhi keperluan anda sepanjang Ramadhan nanti..




Boleh la anda dapatkan segera dengan harga yg lebih jimat dari biasa.

Bagi yang nak Set Ramadhan boleh terus hubungi saya ya....

Hana Binti Kasim

♥ sms/whatsApp: 019-5434395


♥ Email : hanabard105@gmail.com


Pengedar Shaklee Anda..

Sedia berCOD bagi yang berdekatan. Penghantaran terus bagi mereka yang area 
Terengganu: Dungun , Paka., Kerteh
Johor :Bandar Tenggara & Kulai


Reactions:

0 comments:

Post a Comment