Sunday, 29 May 2016

Gla Complex Bantu Masalah Senggugut

Salam Sejahtera

                   

Anda selalu senggugut tiap-tiap bulan???

Macam- macam ikhtiar tapi masih senggugut jugak!!!!???

Jom layan kejab testimoni kat bawah nie.. Entah- entah anda pun alami situasi yang sama..

"Saya memang tiap2 bulan period mesti kena senggugut tapi lepas mkn GLA Complex selama sebulan alhamdulillah rasa sakit senggugut tu makin berkurang..sebelum ni mcm2 suplemen saya mkn untuk hilangkan rasa sakit senggugut tapi tak pernah jumpa yang ok. Nasib baik jumpa Shaklee :) Shaklee mmg best!! "

~Ayu aziani
.

" Senggugut saya hilang, masalah kulit kusam berkurangan..memang terbaik GLA Shaklee "

~Nor hafizah mat jamil
.

BAGAIMANA GLA COMPLEX MEMBANTU MASALAH SENGGUGUT ANDA?

¤ Kesakitan akibat senggugut melibatkan kekejangan otot dalam rahim dan kawasansekitarnya. 
¤ Menurut kajian, keadaan ini berlaku akibat badan yang kekurangan GLA (gamma-linolenic acid). 
¤ Wanita yang sedang mengalami senggugut tidak dapat menukarkan asid linoleik yang merupakan asid lemak penting kepada GLA. 
¤ Maka, pengambilan GLA amatlah penting bagi mengurangkan kesakitan akibat senggugut yang dialami.
.

♥ GLA complex Shaklee bersumber semulajadi iaitu diekstrak dari borage - sejenis herba yang turut dapat merawat ulser, mengeluarkan virus, melegakan kelesuan, membersihkan kahak, meringankan kebas urat saraf dan mencantikkan kulit♥
.

Jangan biarkan masalah PMS anda menghantui anda..jangan kerana PMS anda terpaksa ponteng kelas atau terpaksa MC atau berkurung seharian menanggung kesakitan.

Dapatkan GLA anda sekarang.


Hana Binti Kasim

♥ sms/whatsApp: 019-5434395


♥ Email : hanabard105@gmail.com


Pengedar Shaklee Anda..

Sedia berCOD bagi yang berdekatan. Penghantaran terus bagi mereka yang area 
Terengganu: Dungun , Paka., Kerteh
Johor :Bandar Tenggara & Kulai


Reactions:

0 comments:

Post a Comment