Thursday, 21 April 2016

Jom Kekal Sihat Dengan Supplement.

Salam Sejahtera



Ramai pulak yang dah mula tak sihat...dengan cuaca yang makin hari makin membimbangkan. Tugas hari pun boleh tergangu kalau macam nie.

Pertahanan badan dari mudah sakit sangat diperlukan disaat2 macam nie..

Saya pun macam korang jugak.. Nak hari2 sihat dan cergas. Sebb tu la saya rutinkan harian dengan supplement yang sangat penting untuk protect tubuh dari cepat sakit.

Antara supplement yg selalu saya ambil Vitamin C +Vitalea + Esp.. Yang nie wajib hari2 taw.. Saya nk imun badan sentiasa kuat dan tak mudah mengalah lawan segala virus yg akan datang..

Vitalea saya ambil sebab pikir hari2 bukan makan yg berkhasiat pun..saya nie pun bukan muda lagi...bila umur meningkat nutrisi dalam badan pun makin kurang .. Jadi kena selalu topup la. Baru bertenaga + awet muda..hahaha

Esp pulak dah jdi tabiat , menu wajib sebelum kuar umah pagi2.. Protien soya yang paling best.. Bekal lebih tenaga dan sihatkan semula sel2 tubuh yg makin 

Hah..korang pulak? Macam mana?.. Saya dah share dah back up saya untuk hadapi apa2 situasi cuaca. Yela kalau tak sihat bagaimna nk urus anak & anak2 didik..tak tambh lagi dengan bantu anak2 Shaklee berjaya dalam biz.

Kalau korang rasa2 nak cuba amalkan suppliment. Memang digalakkan sangat2.. Dengan keadaan persekitaran..cuaca yang tak ok sekarang nie..backup until tubuh memang perlu sangat-sangat

Korang boleh decide sendiri nak cuba supplement yang mana . kalau perlukan cadangan yang mana yang terbaik , boleh ja berhubung dengan saya..

Zaman canggih dah..PM /Whaspp ja Hana 019-5434395.. Free kosultansi untuk anda.

Reactions:

0 comments:

Post a Comment