Monday, 4 January 2016

Testimoni,Cinch Shake Mix Berat Makin Turun

Assalamualaikum..


Nak kurus ke...nak kurangkan berat badan ke mesti kena rajin. Mesti semangat pun tinggi. Berat badan mesti dikurang kan ikut target anda.

Kadang -kadang proses kurangkn berat badan secara manual agak lambat.kena betul- betul kosisten. Makan kena jaga.Senaman mesti rajin.Paling kurang 3 kali seminggu rutin.

Tapi ada ke cara yang santai je nak kurangkan berat badan nie...Eh kenapa tak dak pulak. Ramai dah yang berjaya pengamalkan dan result amat puas hati.
.
Mari saya kongsikan untuk anda yang berazam untuk kurangkan berat badan, testimoni penguna yang berjaya.



Testimoni yang pertama . Ketara kan tengok sebelum dan selepas ambil Cinch Shake Mix.

Testimoni kedua nie pulak. Baru seminggu ambil dah turun 2 kg. Terkejut habis.. Minum pon santai- santai ja.. Terbaik sungguh la

Testimoni ketiga nie mesti buat lagi geram korang tengok . Bila dah kurus makin cantik pulak tu..jeles makkkk.


Yang keempat nie pulak. Dari abam-abam saiz ye terus ke abang sado kau.. Putih mata tengok kesan pengambilan hanya dengan supplement.

Kenapa semua testimoni nie memilih Cinch Shake Mix.????

Sebab ye adalah..  Terdapat..


-Leucine dalam Cinch Shake Mix
Ok apa lagi yang best ada dalam cinch? Cinch shake mix juga mengandungi leusine, sejenis asid amino. Fungsi leusine ni memang sangat jarang ada kat produk lain.

 Kalau produk lain, kita diet dan turun berat. Lepas berhenti diet, berat mencanak naik. Itu tidak berlaku semasa diet cinch shake mix dengan formula leucine ni. 
Bila tengah membakar lemak, leucine menjaga otot. 

Fungsi otot untuk kawal metabolisme. Jadi semasa menurunkan berat atau sudah mencapai berat ideal, otot tetap ada untuk jalankan fungsinya. Tiadalah kesan yo-yo itu jika amalkan cinch shake mix.

Jika otot tak ada, metabolism pun jatuh menyebabkan cepat letih dan naik berat. Itulah yang berlaku bila kesan yoyo pada diet biasa di mana berat naik kembali akibat kehilangan otot semasa berdiet.

-Serat dalam Cinch Shake Mix
Serat pada cinch adalah sebanyak 6 g untuk setiap 2 scoop cinch. Serat membantu pelawasan. InsyaAllah diet kita lebih mudah dan sempurna. Tak ada nak guling2 sakit perut. 

Ok. Tak susah pon nak kurangkan berat badan in. Mesti tahu cara yang betul. Dan bijak memilih produk yang berkualiti serta selamat digunakan. 

Bagi yang ingin mencubanya boleh segera dapatkannya.. Anda boleh terus Call @Whatsapp saya terus. Hana 019-543435.
Kosultansi adalah percuma untuk pelanggan saya sahaja..














Reactions:

0 comments:

Post a Comment