Friday, 22 January 2016

Kulit Segar Dengan Gental Deep Foaming Cleanser

Salam Sejahtera




Selalu bertukar pencuci muka?? Tak tahu pencuci yang terbaik untuk penjagan kulit.

Kulit anda berminyak.. Berparut..berjerawat dan nampak selalu kusam

Nie la masalah yang selalu sangat kaum pompuan alami. Saya sendiri pun pening nak cari yang terbaik untuk kulit .Banyak brand dah saya cuba tapi respon ye tetap tak nampak perubahan.

Kes saya jerawat kecik2 dan berminyak je. Jenis saya tak berapa suka nak Gina yang boleh mengelupaskan kulit. Ala yang berset2 tu la. Termasuk cream malam dan siang la. Saya lebih suka yang neutral dan semula jadi tanpa beri effect pada kulit.

Cari  punya cari yang nie yang saya jumpa. Mula cuba saya kongsi dengan suami dulu. Bila seminggu kami guna, terus suami respon bagus pencuci nie. Guna sikit tapi buih banyak. Habis cuci kulit dah rasa lain. Ringan dan Segar yang dapat saya simpulkan.

Maka next order sorang satu la. Dah tak kongsi. Jatuh cinta terus kat pencuci nie.





Gentle Deep Foaming Cleanser

#Membersihkan dan menyegarkan kulit

#Rumpai laut menanggalkan kotoran, mengelupaskan sel-sel mati dan menegangkan kulit

#Alga Hijau melembapkan kulit dan membersih hingga jauh ke dalam liang-liang kulit untuk menghapuskan toksin

#Strawberi Begonia mencerahkan dan meratakan tona kulitLembut dan menyegarkan

Satu tiup boleh tahan 6-7 bulan.

Apa kata mereka yang mencuba.. 






Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi saya di:

Hana Binti Kasim
♥ sms/whatsApp: 019-5434395



♥ Email : hanabard105@gmail.com


Pengedar Shaklee Anda..

Sedia berCOD bagi yang berdekatan. Penghantaran terus bagi mereka yang area 
Terengganu: Dungun , Paka., Kertih
Johor :Bandar Tenggara & Kulai




Reactions:

0 comments:

Post a Comment