Labels

CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Tuesday, 17 November 2015

Vitamin Shaklee Untuk Resdung

Salam Sejahtera,
Ramai orang menghadapi masalah resdung sekarang ini. Hidung terasa gatal dan kerap berhingus. Kadang-kadang hingus meleleh dan bersin tak henti-henti. Kesian melihatkan orang yang kena masalah resdung ini.

Antara kesan resdung adalah muka kita ditumbuhi jerawat yang tak sedap dipandang. Mata juga rasa gatal dan berair. Ada kahak di dalam tekak dan paling serius jika mulut dan nafas kita mula mengeluarkan bau yang tidak sedap.

Apa yang berlaku pada pesakit resdung sebenarnya menambahkan satu lagi masalah pada pengidapnya, tekanan hidup atau stress bila berhadapan dengan kesemua masalah tersebut. Hidung yang berair dan gatal serta mata yang sakit membuatkan tidur malam tak nyenyak.

Semua orang tahu tidur adalah rehat yang paling penting untuk manusia. Tidur yang berkualiti membuatkan tubuh bdan sihat, selera makan bertambah baik dan sistem pencernaan berfungsi dengan berkesan. Tidur yang berkualiti juga mengurangkan kemungkinan kita untuk demam 5 kali ganda daripada biasa.

Bila kena resdung, tidur menjadi masalah dan tidak berkualiti. Kesan daripada itu membuatkan sistem imune pada badan menurun dan terdedah pada berbagai masalah atau penyakit lain pula.

Pasti anda inginkan sesuatu yang boleh mengurangkan dan menghalang masalah resdung dari terus menggangu rutin harian anda.

Bagaimana kalau anda cuba atasi masalah resdung dengan pengambilan supplement pulak.
             


Vitamin Shaklee Untuk Resdung

Alfalfa Complex
Mengurangkan keradangan pada hidung disebabkan resdung.
Alfalfa Shaklee kaya dengan klorofil yang membantu mengurangkan keradangan tersebut.Ini membantu mereka yang mengalami masalah seperti allergi,gegata dan resdung dari menjadi bertambah teruk.

B Complex
Di dalam B Complex mempunyai Vitamin B6 untuk memulihara selaput lendir dihidung anda.Ia juga bertindak menghasilkan antibodi badan untuk melindungi dari penyakit.

Vitamin C
Mengorek hidung menyebabkan luka terjadi di bahagian dalam hidung.Vitamin C bertindak menyembuhkan luka tersebut supaya tidak berjangkit.
Sumber antihistamin semulajadi yang bertindak mengawal alahan di hidung.

Cara Pengambilan Untuk Mengurangkan Kegatalan Hidung

Alfalfa Complex-Maksimum sehari adalah 10 biji.Untuk permulaan anda boleh mengambil 3 biji di awal pagi dan 3 biji di waktu malam.Terdapat 2 botol iaitu 330 tablet dan juga 700 tablet.

B Complex- Boleh diambil satu biji selepas sarapan pagi dan setiap botol mengandungi 120 tablet

Vitamin C - Boleh diambil 1 biji selepas tengahari dan sebotol mengandungi 180 tablet yang boleh tahan 6 bulan untuk lebih penjimatan.

Jangan biarkan resdung anda menjadi bertambah teruk.Resdung yang tidak dirawat boleh menyebabkan jangkitan di bahagian mata,kepala dan juga paru-paru.Dapatkan set resdung shaklee dari kami sekarang.Testimoni 1


Testimoni 2


Bagi yang ingin dapatkan suppliment untuk pelbagai masalah kesihatan boleh la hubungi Hana terus ya.


Pengedar Shaklee Anda : Hana 019-54343950 comments:

Post a Comment