Labels

CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Saturday, 14 November 2015

Kenali Vitamin C Shaklee

Assalamualaikum dan Selamat Malam,

Malam ni saya nak share sedikit berkenaan dengan Vitamin C Shaklee. Terdapat banyak lambakan suplemen vitamin C dalam pasaran. Tetapi jenama vitamin C manakah yang terbaik?? Bagi saya, sudah tentulah vitamin C Shaklee yang terbaik. Kita perlu bijak memilih produk yang hendak digunakan. Kalau tersalah pilih boleh dapat kesan buruk tau.

Antara kelebihan Vitamin C Shaklee adalah ianya sudah diformula dalam bentuk 'sustained release'. Ini bemaksud kandungan vitamin C di dalam tablet ini akan dilepaskan ke dalam badan secara berperingkat-ringkat. Ini kerana vitamin C merupakan vitamin larut air, Jika terdapat lebihan vitamin C dalam dalam satu-satu masa, badan kita akan bertindak untuk mengeluarkan lebihan ini melalui air kencing. Jadi dengan formulasi 'sustained release' ini, kandungan vitamin C dalam badan dapat dikekalkan secara berterusan,

Selain itu, satu vitamin C ini juga mampu membekalkan khasiat yang sama seperti memakan 7 biji buah oren beserta dengan kulitnya. Sudah pasti kita tidak mampu untuk memakan buah limau sebanyak ini setiap hari kan?? Vitamin C Shaklee juga mengandungi bioflavonoids untuk meingkatkan kandungan vitamin C itu sendiri.

Menarikan vitamin C Shaklee ini?? Hah, apalagi, marilah dapatkan sebotol. Sebotol ada 180 biji dan tahan untuk kegunaan enam bulan, Jimat kan??
Keterangan lanjut boleh hubungi pengedar SAH Shaklee : Hana 019-5434395

0 comments:

Post a Comment