Labels

CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Tuesday, 24 November 2015

Mata Sihat Dengan Caratomax

Salam Sejahtera  

CarotoMax Shaklee
 terhasil daripada 6 varieti karotena, diekstrak dari rangkaian sayuran dan buah-buahan yang kaya dengan sifat anti-oksidant antaranya rumpai laut, tomato, biji anggur, brokoli, kentang dan minyak sawit.

Secara purata, badan kita menyerap kira-kira hanya 8mg karotenoid lutein, likopena, danbeta karotena. Carotomax Shaklee membekalkan lebih 13mg karoteniod berfaedah ini. Apa itu carotenoidsCarotenoid adalah pigmen yang membentuk warna sayur-sayuran. Ia memberi warna oren kepada lobak, tomato dan sebagainya. Lobak, kentang, bayam, tomato adalah antara sumber kaya dengan carotenoid.


Apakah fungsi dan kebaikan carotenoid?

1. Melindungi sel daripada kesan pemusnahan oleh radikal bebas
2. Sumber Vitamin A terbaik
3. Meningkatkan sistem imunisasi
4. Membetulkan fungsi organ tubuh

Fungsi Utama Carotomax Shaklee:

Ø  Carotomax Shaklee untuk Mata – menambahbaik penglihatan, mengekalkan penglihatan dalam keadaan gelap, membantu masalah penglihatan seperti rabun malam, rabun dekat, mata lesu, tidak boleh fokus, glaukomakatarak, eyebags dll.

Ø  Carotomax Shaklee untuk Kulit – Meredakan penyakit kulit, pengambilan Carotomax Shaklee secara konsisten boleh membantu masalah kulit seperti psoriasis,  senile plaque, kulit kering, kulit gugur, jerawat dan akne. Penggunaan luaran juga boleh untuk pustule, scabies, akne dan ulser kulit.

Ø  Carotomax Shaklee Lebih selamat dari Vitamin A – Pengambilan Vitamin A yang berlebihan boleh menyebabkan toksisiti. Namun, pengambilan Beta karotena, iaitu satu prekursorVitamin A, didapati Selamat.

Ø  Carotomax Shaklee dapat Melawan Kanser dan Oksidasi – Pengambilan beta-karotene secara kerap dan konsisten memperkuatkan sistem imuniti badan kita, melambatkan proses penuaan  dan menyekat aktiviti bahan kanser dan menghalang pembentukan sel kanser serta mengurangkan radikal bebas dan menyingkirkan sel mati yang teroksida.

Ø  Carotomax Shaklee Melindungi Sel Epithelial – Ia memelihara lapisan luar kornea, rongga mulut, usus, perut, paru paru, pundi kencing, ovari semasa disintegrasi tisu, dan merawat ulser saluran usus.

Ø  Carotomax Shaklee Menghalang Infeksi – Ia merangsang enzim pembunuh kuman, menyekat dan mempertingkatkan kondisi penyakit respirotari seperti batuk, hepatitis, asma, flu dan selsema.

Ø  Carotomax Shaklee Menggalakkan perkembangan yang Normal dan Sihat. Merangsang perkembangan kanak kanak/remaja, menguatkan tulang, melindungi rambut, kulit, membran mukosa, gigi sihat, gusi dan sistem reproduktif. Jom saya belanja testimoni-testimoni terbaru. 
Keistimewaan utama bagi CAROTOMAX ini adalah ianya bukan sahaja memberikan sumber antioksidan yang tinggi untuk melindungi sel tubuh daripada serangan radikal bebas tetapi juga membantu mereka yang mengalami masalah rabun mata dari penggunaan kaca mata power tinggi kepada kaca mata power rendah dan seterusnya pengambilan secara konsisten boleh membebaskan anda daripada penggunaan kaca mata.

Saya adalah Pengedar SAH Shaklee
Hana: 019-5434395


0 comments:

Post a Comment