Labels

CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Sunday, 15 November 2015

Jangan Percaya Herbal Blend Shaklee

Hari ini saya nak bagitau kepada semua surirumah supaya jangan percaya Herbal Blend Shaklee ajaib jika anda semua belum pernah mencubanya. Krim ini menjadi kegilaan semua surirumah. Kenapa??

Alkisah masa tu anak saya terkena chicken pox. Ikhtiar ubat klinik ambik ubat makan dan sapu namun tidak menunjukan tanda-tanda untuk baik. Malah ubat sapu yang diberikan stated “racun” pada label ubat tersebut membuatkan saya fikir beberapa kali untuk menyapu dibahagian badan, tangan dan jari-jari anak saya. Sebagai ibu, pastinya saya risau jika ubat yang disapu dibahagian jari-jari tersebut dihisap oleh anak.

Alhamdulillah saya menjumpai “Herbal Blend Shaklee” dan mencubanya dalam masa 3 hari dah menunjukan kesan yang agak ketara dibahagian badan dan jari jemari. Yang paling penting herbal blend ini tidak racun dan semulajadi menyebabkan saya tidak lagi risau jika disapu pada anak-anak. Yang pastinya juga, Herbal Blend Shaklee ini selamat dan tidak mengandungi bahan kimia yang berbahaya. Bak kata orang, tak kenal maka tak cinta.

Kan betul kata saya, herbal blend ini ajaib. Terpulangla nak percaya ke tidak. Bukti gambar dibawah ialah gambar anak saya untuk dikongsi bersama.

Jom dapatkan konsultasi dan nasihat berterusan adalah percuma. InsyaAllah sama-sama kita membantu masalah surirumah dan anak-anak diluar sana.
Hubungi saya : Hana 019-5434395

0 comments:

Post a Comment