Labels

CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Friday, 20 November 2015

Cegah Diabetis Dengan Vivix

Assalamualaikum... 
Salam Sejahtera.Diabetes memang satu penyakit berbahaya. Insulin diperlukan untuk menukar gula dalam darah kepada tenaga boleh diakses dalam sel-sel badan. Seseorang yang menghidap diabetes tidak akan menghasilkan insulin ke dalam badan mereka atau sel tubuh tidak bertindak balas terhadap insulin. Ini akan menyebabkan paras glukosa darah yang sangat tinggi dan banyak komplikasi yang mungkin terjadi termasuk penyakit jantung, buta, strok dan kerosakan saraf.

Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita melambatkan proses tersebut.Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal. Apabila badan anda kehilangan sensitiviti terhadap insulin,anda berisiko tinggi diserang diabetes.

Tanda-tanda diabetes
Perkara yang paling biasa berlaku akibat tanda - tanda kencing manis adalah rasa dahaga yang terlampau, keletihan, loya, muntah, penglihatan kabur, jangkitan faraj, jangkitan kulit, jangkitan pundi kencing, lesu, dan koma.

Bagaimana Vivix boleh membantu pesakit diabetis?

Kandungan Vivix terdapat Resveratrol yang berupaya untuk meningkatkan sensitiviti badan terhadap insulin dan dan merupakan langkah yang baik untuk menghentikan serangan kencing manis.

 Keistimewaan Vivix Shaklee

a)      Memperbaiki DNA.
b)      Memperbaiki tenaga sel.
c)      Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi.

 Lagi Kebaikan Vivix Shaklee Mesti Anda Tahu 

Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat.

Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

·         Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
·         Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
·         Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
·         Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
·         Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
·         Membantu merawat penyakit parkinson
·         Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
·         Meningkatkan kesihatan imum badan
·         Menggalakan kesihatan keseluruhan


Mari kita lihat testimoni yang sudah mencuba Vivix.Ramai yang bimbang bahayanya penyakit diabetis tapi berapa ramai yang betul amalkan langkah pencegahan terbaik untuk mengawal, mencegah dan seterusnya merawat supaya masalah diabetis tidak lagi mengganggu rutin harian kita.

Bagi yang inginkan supplement terbaik untuk atasi masalah diabetis. Vivix Shaklee pilihan yang boleh membantu kembalikan tahap kesihatan anda.

Untuk dapatkan boleh segera hubungi saya Hana 0195434395. Setiap pembelian disertakan kosultansi percuma sepanjang pengambilan.


0 comments:

Post a Comment