Labels

CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Tuesday, 24 November 2015

9 Kelebihan Vitamin C Shaklee untuk kulit - Sustained Release Vita-C Plus

Salam Sejahtera...

Apa itu Sustained Release?? 

Sustained Release Vita-C Plus  merupakan 
produk pertama yang menawarkan vitamin C dengan kawalan pelepasan secara semulajadi yang menggunakan proprientari dengan sistem penyaluran semulajadi yang melapaskan vitamin C sedikit demi sedikit dalam masa lima jam.

Setiap tablet Vitamin C mengandungi 7.5 hidangan sebiji buah termasuk kulitnya (500mg) dan pembebasan 1.5 vitamin C buah tersebut ke dalam tubuh kita setiap jam. Ujian klinikal telah membuktikan vitamin C di dalam 2 tablet Vitamin Shaklee mampu kekal di dalam plasma darah kita selama 24 jam.Kelebihan Sustained Release Vita-C Shaklee Sebagai Vitamin C Semulajadi


ü  Membentuk kologen - Vitamin C merangsang pembentukan kolagen. Kolagen merupakan sebatian asas otot, tisu,gusi, rangka dan tulang rawan. Sekiranya kekurangan vitamin C kawasan ini akan cepat hilang elastik yang menyebabkan proses penuaan.
ü  Kecantikan kulit - Kulit akan lebih cerah dan kurang berlaku masalah kulit kering dengan pengambilan vitamin C secara berterusan.
ü  Sebagai anti oksidan yang kuat - vitamin merupakan antioksidan atau salah satu cara untuk melawan penyakit.
ü  Membantu mencegah kanser - mampu meningkatkan interferon semulajadi atau daya ketahanan yang tinggi serta mampu merangsang pengeluaran T-cell untuk melawan sel kanser dan membuang kimia berbahaya dari tubuh dengan berkesan.
ü  Meningkatkan sistem imun badan - membantu membina sel darah merah dalam tubuh untuk penyerapan zat besi yang lebih baik, mengukuhkan sistem imun.
ü  Membantu meningkatkan kesan pemulihan - membantu dalam penghasilan kulit baru, alergi dan memudarkan parut.
ü  Memperbaiki Simpton pendarahan - Kekurangan vitamin C menyebabkan masalah gusi berdarah, kulit kasar, kulit ruam dan kulit kering.
ü  Mengelakkan terjadinya insomnia - membantu fikiran lebih tenang, kurang stress dan masalah mental seperti keresahan.
ü  Mengekalkan kolestrol sihat - membantu megurangkan kolestrol dan tekanan darah, mengahalang pendarah dalam hidung dan kapilari dari darah.


Testimoni terbaik selepas pengambilan Set Kulit yang mengandungi Vitamin C Shaklee.
 Masalah kulit sensitif semakin hilang dengan pengambilan Vitamin C Shaklee yang konsisten. Apa yang penting??Yang penting konisten. Jom dapatkan penerangan yang lebih lanjut bersama saya.


Hana: 01954343950 comments:

Post a Comment