Labels

CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Tuesday, 6 October 2015

Nak Lebih Muda Dengan Collagen Powder

Salam Sejahtera....
Kolagen... kolagen... kena perlu ambil... penting sangat ke ?. Apa kelebihannya? Apa kandungannya...Jom kita bongkar satu -satu tentang Collagen Powder Shaklee nie.


Mula-mula sekali kita mesti tahu semakin kita berusia tubuh kita semakin kurang menghasilkan kolagen. Sebab itu lah boleh mengakibatkan lebih banyak keduran dan garis halus disamping kulit yang semakin kendur.

Kalau kita faham umur bukan hanya satu faktor yang menyebabkan kekurangan kolagen dalam tubuh kita. Ada banyak faktor yang menyumbang kearah kurangnya kolagen.

Untuk info yang mesti kita tahu. Kerosakan kolagen juga boleh dipercepatkan dengan faktor luaran seperti matahari, radikal bebas diudara, air dan nutrisi serta akibat merokok. Justeru itulah Collagen Shaklee mampu bantu kulit kita untuk kekalkan elastisti semula jadi dan bantu perlahankan kehadiran kedut-kedut pada wajah.

Bagaimana Kolagen boleh buat kita tampak lebih muda ??

1) kolagen juga bermanfaat dalam bantu menguatkan rambut dan meransang pertumbuhan semula
2) kuku akan jadi lebih kuat bintik putih akan hilang dan pangkal kuku akan kekalkan warna yang sihat.
3) kulit yang kurang kering dan elastisti akan bertambah baik . Kulit juga akan sembuh cepat dan akan bantu kurang parut -parut pada wajah.
4) kolagen juga amat membantu hilangkan tanda penuaan.

Nak rasa lebih muda?? Kulit sentiasa tegang ,anjal. Badan lebih sihat ,bertenaga. Amalkan la pengambilan kolagen dari sekarang. Rawatan secara dalaman beri anda lebih manfaat.

Sihat dan cantik luaran serta dalaman. Collagen Powder pilihan terbaik.

Untuk mudah anda mendapatkannya..Boleh hubungi saya terus Hana 019-5434395 untuk detail maklumat dan kosultansi percuma

0 comments:

Post a Comment