Monday, 19 October 2015

Malu Muka Berjerawat ?? Nak Tahu Cara Mengatasinya

Salam Sejahtera 



Jerawat naik 2 biji.,??? Atas hidung pulak tu. Seingat saya la lama dah jerawat malu nak timbul. Kali ye memberanikan diri ye. Tak pa..masalah kecil saja tu. Ada yang bisa membantu tu.Ingat saya masa mula nak naik punya la sakit macam nak terkeluar hidung rasa. Tapi tiba-tiba hilang terus.

Apa susah kalau jerawat mudah sangat kita rawat ye. Mesti tahu cara yg betul. Bukan sembunyikan dari pandangan saja taw. Tapi mesti dirawat dengan kaedah yg terbaik. 

Untuk masalah jerawat saya tu. Korang tahu saya buat macam mana. Saya ambil 2 biji vitamin C saja.Terus sembuh Dan tiada sikit parut pun.. Best kan.  

Mari saya cerita lagi detail bagaimana supplement boleh bantu rawat kulit wajah anda.

Rawatan kulit wajah bukan sekadar luaran malah dalaman pun sama penting jugak...

Apa keistimewaan tiga vitamin ini??

Vita-E Complex (120biji)
==============
✔ Melembapkan kulit
✔ Mengurangkan kedutan halus kulit
✔ Memudarkan parut jerawat
✔ Anti-OKsida
✔ Anti-Penuaan
✔ Memberikan tona wajah sekata

Vita-C Plus (180biji)
==============
✔ Kecutkan jerawat dengan cepat
✔ Merangsang penghasilan kolagen
✔ Meningkatkan keanjalan kulit
✔ Mencerahkan kulit
✔ Memperbaiki wajah kusam
✔ Menyekat pembentukan pigmen (jeragat)

Untuk kesan yang lagi-lagi POWER, anda juga boleh mencuba:

B-Complex (120biji)
=============
✔ Vitamin anti-stress
✔ Membantu peredaran darah agar muka tidak pucat (GLOWING)
✔ Menaikkan seri muka
✔ Menghilangkan kelesuan

Penting yer.... !! Kecantikan luaran bermula daripada kecantikan dalaman....

Ok nie 3 item yang paling popular untuk penjagaan kulit wajah. Sebab apa popular sangat.sebab ye fungsi ye lebih kepada merawat dalaman dulu.

Faham- faham jela. Bila hormone mula berubah. Struktur kulit pun bermasalah la. Lagi-lagi yang meningkat remaja dan umur makin meningkat.

Nie la yang saya amal sejak berkahwin. Dulu asyik tempek ja kat muka. Sekarang nak kulit cantik dan sihat telan aja. Mudah sungguh. Janji kosisten pengambilan mesti hasil puas hati.

Ok.. Bagi yang nk Cuba boleh la .. Free2 call & whatsapp ja saya Hana 019-5434395. Tips menarik & kosultansi percuma untuk anda yang nak pulihkan masalah kulit wajah.. 








Reactions:

0 comments:

Post a Comment