CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Tuesday, 20 October 2015

Cabaran Kurus Berjaya Hanya 3 Bulan

Salam Sejahtera

Kadang- kadang proses kehamilan dan kelahiran pun jadi punca seseorang itu berat badan bertambah. Disamping faktor pemakanan seharian pun menyumbang jugak.

Kata orang berat badan kalau dah nak Susan nak turun.Iye ke. Tak jugak macam tu. Proses penurunan berat badan akan jadi lebih mudah jika kita tahu caranya.

Bertepatan dengan tajuk , saya nak share sikit la bagaimana saya kurus hanya 3 bulan sahaja. Dan maintain sampai hari nie.

Dulu masa remaja memang saya berisi. Kawan-kawan pun tahu rupa saya masa berisi dulu..muka bulat. Bila dah mula belajar turun la sikit berat. Tapi tetap mantain angka 6 jugak. Sampai saya kahwin pun sama jugak.

Bila dah kahwin mengandung pulak.lagi la tambah berkilo-kilo berat sampai cecah 80 kilo. Masa tu
baru kenal Shaklee. Lepas je bersalin terus ambil Set Bersalin Shaklee. Korang nak tahu Set nie complict dari jaga dalam pantang sampai la nak kuruskan badan. Terbaikan.. Tak perlu nak beli brand lain dah kalau nak kurus
Alhamdulillah berjaya.



Itu cerita masa saya baru anak seorang.Bila anak masuk 2 orang lain pulak. Badan mengembang kembali . bila je selesai bersalin saya terus kosisten pengambilan. Target saya hanya 3 bulan untuk kembali ke berat badan normal.  

Kenapa 3 bulan?? Lama ye ambil masa. Perasan tak ada iklan 1 minggu dah turun berkilo. Dalam sebulan dah boleh maintain berat badan asal. Bukan tak boleh saya buat macam tu. Saya lebih suka penurunan yang sedikit tapi kerap. Sebab ye saya nie jenis yang tak suka skip2 makan semata-mata nak kurus .Ada yang tak ambik nasi la. Tapi saya semua makan tak da nak pantang- pantang.

Bila anak kedua pun saya maintain dengan set kurus shaklee jugak. Alhamdulillah penurunan ye cepat dan mudah. Kalau dulu paling kurang pon setakat 60 kg saja. Tapi Sekarang boleh turun sampai 54 kg. Dan yang best maintain terus berat tu.

Dalam Set Kurus Shaklee bukan ye kena makan banyak pun . Saya just ambil Esp + Alfalfa  + Lecithin sahaja. Tapi result ye menang puas hati. 

Esp bantu saya lebih kenyang dan bertenaga. Alfalfa agen detoks saya. Makan lebih pun ok je. Pasti lawas perhadaman saya. Lecithin pula Bantu saya bakar lemak2 yang bertahun terkumpul. 

Proses semua nie berlaku dengan semulajadi. Tidak ada kesan yg membahayakan tapi kesan berat badan makin kurang dan lebih bertenaga.



Bagi yang berhajat untuk kurangkan badan boleh hubungi saya segera. Hana 0195434395 Perkongsian tips mudah kurus dan kosultansi percuma untuk yang berminat..










Reactions:

0 comments:

Post a comment