Sunday, 27 September 2015

Pilihan Bijak Untuk Rawat Kulit


Salam Sejahtera..


Apabila masalah berkaitan dengan kulit muka datang silih berganti.. Kulit berminyak..berjerawat .berparut..berjeragat..last sekali nampak kusam terus kulit.

Mula la nak hapuskan terus dari kulit wajah. Ada yg nak hilangkan hanya dengan sapuan krim hari2 tapi kesan ye tetap sama.. Malah kulit akan jadi lebih teruk .liang2 roma makin tersumbat

Cukup kah kalau hanya rawat pada luaran kulit sahaja sedangkan dalaman masih tak pulih sepenuh ye.

Adakah anda perlukan rangkaian produk yang boleh merawat luaran dan dalaman sekaligus??pulih kan masalah kulit wajah anda dengan selamat dan semulajadi.

Pilihan bijak ditangan anda.. Hubungi saya terus 019-5434395 untuk cadangan Suppliment yg sesuai untuk kulit anda.








Wednesday, 23 September 2015

Nak Set Bersalin Yang Mana ??

Salam Sejahtera

Bila ada yang order Set Bersalin  Shaklee terimbau terus masa hana mula bersalin anak pertama.Set bersalin hana ambil 4 jenis vitamin je masa tu. Percubaan mula-mula dengan  Shaklee.

1 minggu cuba terus rasa kelainan ye. Rasa macam bukan dalam pantang . paling suka sekali Vitamin C la..sebab pulihkan luka2 cepat. Beri tenaga lebih dan kulit segar tak kusam walaupun dalam pantang.

Nie bila ada yg nak bersalin cepat2 saya cadangan ambil vitaminvc . sebb banyak bantu untuk kesihatan n kecantikan lepas bersalin.

Bulan nie pulak Shaklee promo Set Bersalin + free vitamin pulak.. Lagi la ramai yg take sabar- sabar nk berpantang dengan Shaklee.

Bagi yg nak berpantang mudah dengan Shaklee boleh la hubungi saya untuk lebih detail..