Labels

CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Friday, 26 June 2015

Sistem Penjagaan Kulit NutriWhite


KENAPA SEMAKIN RAMAI TELAH JATUH CINTA DENGAN PENCUCI MUKA NUTRIWHITE?

Sebenarnya sebelum saya jatuh cinta dengan Shaklee NutriWhite, saya pernah menggunakan pencuci muka jenis SA**. Suami saya juga dulu-dulu menggunakan pencuci muka jenis yang sama dan KINI telah bertukar pada NutriWhite:) Kami share bersama dan sangat-sangat BERBALOI. NutriWhite dihasilkan based on research selama bertahun-tahun dan bukanya re-brand produk orang lain yang tidak diketahui kualitinya. Sebabtue la dari segi keselamatan memang terjamin dan selamat:)


Selain konsisten dengan pengambilan Vitamin Shaklee untuk sihat dalaman, saya juga menggunakan produk penjagaan muka Shaklee iaitu Gentle Deep Foaming Cleanser. 

 • Seperti namanya, ianya membersih dengan sangat lembut disekitar muka dan mata.
 • Tidak membuatkan kulit anda berasa kering dan pedih selepas mencuci.
 • Diperbuatkan dari ekstrak tumbuh-tumbuhan yang terpilih tanpa kandungan bahan kimia berbahaya merengsa pada kulit.
 • Rumpai laut menanggalkan kotoran, meggelupaskan sel-sel mati dan menegangkan kulit anda.
 • Alga Hijau melembabkan kulit dan membersih hingga jauh ke dalam liang-liang kulit untuk menghapuskan toksin.
 • Strawberi Bigonia mecerah dan meratakan tona kulit.
 • Tidak menggandungi bahan pewangi yang mana boleh merengsa kulit yang sensitif
Dan yang paling best sangat2 ia amat MENJIMATKAN. Siap share ngan suami lg:) Secara puratanya boleh tahan lebih kurang 9 bulan dengan penggunaan 2 kali sehari. Sebabtula dah semakin ramai yang jatuh cinta dengan Gentle Deep Foaming Cleanser:)
Testimoni Pengguna Pencuci Muka NutriWhite Shaklee:)
NutriWhite : Bekerja dengan 5 Cara.

 1. Menghalang : Kerosakan matahari dan alam sekitar dengan aktif melindungi kulit anda dari merosakkan, gelap kesan sinar cahaya matahari dan UV.
 2. Berkurangan : Rupa pigmen gelap dalam kulit untuk mencegah nada kulit kusam. Anda pasti akan menyukai keputusan kulit lebih cerah dan bercahaya.
 3. Menyekat : Rupa pigmen gelap dari sel-sel kulit asas daripada memindahkan kepada lapisan atas, membantutkan kemunculan tompok-tompok hitam.
 4. Mencerah : Naungan dari melanin yang sedia ada, yang membawa kepada wajah yang cerah lebih rata dan nada kulit cerah.
 5. Memperbaharui : Dengan cepat mengeluarkan sel-sel mati yang membawa kepada blotchiness, mewujudkan kulit cerah dan lebih bercahaya.
Untuk pertanyaan, SMS or WhatsApp : Hana (019-5434395)


0 comments:

Post a Comment