Labels

CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Wednesday, 20 May 2015

Sukar Hamil Kerana Period Tak Regular

Salam Sejahtera 

Nak hamil?

Masalah kesuburan jejas kehamilan anda?Setiap kali didatangi oleh customer yang ingin mencuba Set Kesuburan Shaklee, saya akan bertanya beberapa soalan kepada beliau.. Untuk saya cuba kenalpasti punca sebenar masalah yang beliau hadapi.

Yang pertama, period regular atau tidak? Kerana period yang tidak regular itu menandakan bahawa hormon tidak stabil.. Bila hormon tidak stabil, ianya sedikit sebanyak mengganggu proses persenyawaan.. Dan kita sukar untuk kesan hari subur..


Mengetahui hari subur sangat penting sebenarnya.. Kerana waktu ini lah ovum kita akan keluar dari ovari.Dan sekiranya ada aktiviti suami isteri pada masa ini, peluang untuk hamil ialah lebih tinggi.Jadi buat yang masih menanti kehadiran zuriat, tetapi mempunyai masalah Period Tak Regular, saya sangat cadangkan pengambilan supplement Shaklee iaitu Gla Complex , Alfalfa Complex dan Esp   untuk menstabilkan semula hormon dan sekaligus membantu anda lebih mudah untuk kesan hari subur anda.Manfaat suppliment untuk kesuburan nie sangat la banyak lagi- lagi untuk tingkatkan kesuburan anda. Mari sini saya tunjuk  apa yang terbaiknya suppliment nie.


Untuk yang mempunyai masalah kesuburan atau anda sendiri tidak tahu apa masalah anda sehingga lambat dapat zuriat, boleh hubungi saya . InshaAllah saya cuba bantu.


Kalau kita tidak ikhtiar manakan dapat hasilnya. Nie sebahagian Testimoni saya yang telah mengamalkan suppliment untuk kesuburan. Alhamdulillah kesannya amat positif dan berhasil. 


Kita ikhtiar mana yg kita mampu InshaAllah..

Sebab Allah sangat suka hambaNya yang berusaha.

Bagi amat ingin berikhtiar dengan Set Kesuburan Shaklee boleh dapatkan segera. 


Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi saya di:

Hana Binti Kasim
♥ sms/whatsApp: 019-5434395


♥ Email : hanabard105@gmail.com

0 comments:

Post a Comment