Labels

CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Tuesday, 26 May 2015

Manfaat Set Resdung Shaklee


Salam Sejahtera  Resdung, Adakah anda seorang pengidap resdung ? Bagaimana anda atasi masalah resdung anda ? Kalau kita tahu resdung nie adalah sejenis penyakit dalaman yang kalau dibiarkan tanpa pencegahan akan menyebabkan kesan yang lebih teruk kepada tahap kesihatan kita. Kebiasaannya penyakit resdung ini akan menyebabkan berlakunya ketidakselesaan yang sangat ketara. Ramai yang menganggap penyakit resdung ini tidak merbahaya malah ada yang mengabaikan walaupun hakikatnya jika dibiarkan menjadi kronik ia boleh menyebabkan komplikasi kepada otak dan membawa maut


Apakah punca penyakit Resdung? 


Kebiasaanya , para pesakit resdung akan mengalami situasi seperti bersin yang kerap , dengkuran luar biasa , batuk , gatal hidung dan mata, cepat letih
muka terasa sakit dan pening kepala waktu pagi . Bagi yang alami resdung yang  teruk akan rasa ketidakselesaan yang ketara pada bahagian sekitar muka dan hidung            


Cadangan suppliment untuk langkah - langkah pencegahan masalah resdung 
  1. Alfalfa Complex
  • Berfungsi mengurangkan tahap keradangan penyakit resdung (sinuisitis).
  • Ramuannya yang kaya dengan sumber klorofil dapat membantu mengurangkan tahap keradangan daripada alergi (allergy), gegata (hives) dan resdung (sinuisitis).
  • Namun begitu, mereka menghidap penyakit SLE tak digalakkan mengambil alfalfa sebagai suplemen.

   2. B Complex
  • Kandungan B6 dalam B Complex berperanan penting untuk memulihara selaput lendir agar kekal sihat dan membantu penghasilan antibodi badan.
  • Bertindak sebagai anti-stress. Apabila resdung menyerang, B Complex akan menjadi penstabil hormon dan penenang semulajadi bagi mengurangkan kesakitan di bahagian muka.
  • Membantu dalam membina protein dalam tubuh.

   3. Vitamin C
  • Ia berfungsi sebagai antioksida yang unggul dalam meningkatkan antibodi dan daya tahan (imuniti) seseorang menghadapi serangan penyakit.
  • Mempercepat proses penyembukan tisu tubuh.
  • Vitamin C memastikan proses pemuliharan proses metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna.Terbukti keberkesanannya bagi merawat masalah resdung, sehinggakan terdapat berlambak Testimoni yang telah mencuba dan berpuas hati. Masalah resdung mereka semakin pulih dari hari ke hari pengambilan Set Resdung ini.

Mari saya tunjukkan kepada anda Testimoni yang telah mengamalkannya .Testimoni Pertama
Testimoni Kedua .


Segera lah rawat resdung anda. Set Resdung ini bukanlah untuk pengunaan sebulan sahaja. Tapi pengunaannya adalah selama 3 bulan lebih . Kesannya akan ada rasai seawal 2 minggu pengunaan.

Bagaimana nak dapatkan Set Resdung ini ???

Ada boleh terus hubungi saya Hana 019-5434395 atau nak sms @ whatsapp pun boleh. Jika lebih mudah PM terus di Facebook saya https://www.facebook.com/hana.deqna
0 comments:

Post a Comment