Thursday, 6 November 2014

Kurus Dengan Cinch Shake


Salam Semua



Hah.  Ini satu lagi produk untuk mereka yang ingin turunkan badan dengan cepat. Produk ini memang best, mesti combine dengan Set Kurus Bajet lagi superbb la nak turunkan berat badan. Ramai yang sukakannya, salah satu sebabnya ada berbentuk serbuk dan diambil dal bentuk minuman . Lagi satu perisa ada banyak . Jadi kita boleh pilih la perisa apa yag kita suka . Best kan!!


Produk yang saya maksudkan adalah Cinch Shake Shaklee. Tengok nama pun dah best dah apatah lagi merasa sendiri , lagi la sodap rasanya. keberkesanannya pun sangat efektif untuk kembalikan bentuk tubuh badan yang ideal



Kenapa Pilih Cinch Shake Shaklee


Secara khususnya untuk kurus kita perlu mengetahui beberapa konsep iaitu konsep detoks, bakar dan bina. So Cinch Shake Shaklee ni memang khas difomulasikan untuk membina otot dan membantu kita untuk kurus. Antara kebaikan dan faedah Cinch Shake Shaklee adalah : 

  1. Boleh dijadikan menu sarapan, makan tengahari, dan makan malam yang ringkas dan mudah
  2. Kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram setiap hidangan
  3. Memberi rasa kenyang yang puas dan berpanjangan
  4. Menghilangkan lemak dan tetap memelihara otot bagi membolehkan kalori dibakar dengan sempurna
  5. Mengandungi nutrisi yang lengkap untuk memelihara keseluruhan kesihatan
  6. Setiap hidangan cinch shake mengandungi 24 gram protien bagi tujuan meningkatkan metabolisma untuk memberikan tenaga
  7. Indeks Glisemik -22 amat sesuai untuk pengidap kencing manis
  8. Kaya dengan protein dengan *leucine – asid amino
  9. Protein juga dapat mengurangkan keinginan anda untuk makan secara berlebihan
  10. Merendahkan kadar gula tapi memberi tenaga
  11. Tiada perasa, warna atau pemanis tiruan
  12. Memberi 35% nilai harian vitamin dan zat dalam setiap hidangan

Cinch Shake ada 3 perisa 





Cinch Shake nie boleh juga diambil bersama vitamin lain untuk kesan yang lebih cepat dan mantap. Dalam Set Diet Shaklee ada 3 konsep iaitu Bakar , Buang dan Bina. Cinch Shake berfungsi untuk membina semula struktur tubuh yang telah mengalami proses pembakaran dan pembuangan lemak dalam badan secara serentak


Anda boleh memilih mengikut bajet anda untuk 3 konsep Bakar, Buang dan Bina . Harga sangat la menjimatkan dan setiap pembelian anda layak mendapat kosultansi percuma dari saya. Untuk makluman anda juga setiap produk boleh mencecah 2-3 bulan penggunaan. Best kan!!
Anda mesti mencuba hari nie. Kembalikan bentuk badan asal anda dengan Set Diet Shaklee. Jangan risau ianya semulajadi dan selamat digunakan.




3 cara untuk menurunkan berat badan dengan Shaklee

Pertama: Detox

Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, baru badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum.

Untuk detox vitamin yang sesuai adalah Herb-lax atau Alfalfa. Bagi mereka yang tidak mengalami masalah sembelit boleh cuba Alfalfa. Herb-lax pula sesuai untuk mereka yang mengalami masalah sembelit. Saya tidak menggalakkan Herb-lax diambil oleh ibu yang menyusu kerana bimbang akan memberi kesan cirit birit kepada anak.


Kedua: Memecahkan Lemak

Proses memecahkan lemak boleh dilakukan dengan mengambil Lecithin atau Omega Guard. Lecitin dinamakan “pengemulsi semulajadi” kerana ia mempunyai kesan melekat pada lemak, dalam perkataan ringkasnya, ia menyebabkan lemak itu terapung di dalam darah, dan seterusnya mencegah lemak daripada melekat pada dinding membran. Lecithin tak boleh dihasilkan oleh badan tetapi ianya sangat diperlukan oleh badan.

Walau apa jua supplemen yang kita makan untuk kurus, kita wajib menjaga pemakanan seharian. Jangan makan sesuka hati. Kurangkan lemak dan minyak serta rajin bersenam dan banyakkan minum air. Sekurang-kurangnya 3L sehari.


Ketiga: Membina Otot dengan Protin

Protin sangat diperlukan untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh, perkembangan otot, mengawal nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak. Kajian menunjukkan protin dapat membakar kalori sampai sebanyak 35%.


Kenapa perlu mengambil protin? Untuk menguraikan lemak daripada badan, otot diperlukan untuk menggantikan ruangan yang kosong itu bagi mengelakkan kulit kelihatan tidak bermaya, lembik dan kusam. Pastikan protin terkandung dalam setiap makanan jika kita sedang berdiet. Contoh makanan yg kaya protin ialah kacang soya, ikan, telur, hasil tenusu, kekacang, avokado, ayam, dan tauhu,

Untuk protin terbaik, saya cadangkan Cinch Shake Shaklee. Cinch Shake Shaklee membantu kurus dengan lebih berkesan. Ibu yang menyusukan anak tidak digalakkan ambil Cinch Shake ni, tetapi gantikan ia dengan ESP/ MealShake (ESP juga membantu mempercepatkan penghasilan susu
badan)



Ramai yang telah mengamalkan dan sangat berpuas hati dengan kesan selepas penggunaan Set Kurus Shaklee. Jom kita lihat Testimoni yang berjaya




Testimoni pertama : 


Testimoni Kedua 


Testimoni Ketiga



Nie baru awal bulan, kalau merancang nak kurus memang elok mulakan sekarang. Kurus bukan hanya untuk nampak cantik dan berkeyakinan bila berjumpa orang tapi untuk kesihatan yang lebih baik jangka masa panjang yang pentingnya . 

kesihatan dalaman perlu diambil berat barulah kecantikan luaran akan terserlah. betul tak ???


Jangan fikir lama lama . Jom kurus dengan Set Kurus Shaklee . Harga jimat . Produk yang terbukti berkesan , semulajadi dan selamat digunakan. Rugi jika anda tak order sekarang.

Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi saya di:

Hana Binti Kasim
♥ sms/whatsApp: 019-5434395

♥ Email : hanabard105@gmail.com





Reactions:

0 comments:

Post a Comment