CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Tuesday, 14 October 2014

Nak Kulit Cantik Tanpa Make up



Salam ..

Jumpa lagi kita.. Alhamdulillah masih diberi kesihatan yang lebih baik dan bersemangat untuk berjaya.


Cerita saya hari nie tentang Nak Kulit Cantik. Tapi bagaimana ye. Selalu kita lihat ada wanita yang kulit gebu sangat macam kulit baby, ada yang dah la gebu ,nak jumpa satu parut dan jerawat pun susah.Bersih je kulit walaupun tak make up bagai. Mesti dalam hati kata, Jeles ye tengok.Produk apa la dia pakai, mesti mahal ni. Mula la berangan nak kulit cantik. Tapi berangan saja tak jadi mesti usaha untuk mencapai ye. 

Dulu masa sebelum kahwin macam- macam produk dah cuba, nak nampak cantik kan tapi tak berjaya. Usaha tu ada dah tapi tak jumpa lagi yang betul- betul sesuai dengan kulit. Sehingga la jumpa vitamin Shaklee dan sampai sekarang saya menggunakanya.



Wanita terutamanya pasti mahukan kulit wajah yang gebu, cerah dan cantik berseri walaupun tanpa make-up kan.. bak kata orang ‘natural beauty’.. tapi hakikatnya berapa ramai yang berani keluar rumah tanpa make-up? Kurang-kurang pun mesti tempek bedak sikit kan.. hehe..
Jadi bagaimana caranya untuk anda dapatkan ‘natural beauty’ ni? Cara yang paling berkesan adalah dengan supplement kan diri anda. Supplement adalah makanan tambahan yang diperlukan oleh sel badan kita untuk berfungsi dengan sempurna.  Jadi bila sel dalam badan cantik, luaran pun jadilah cantik.
Bagi yang alami masalah kulit wajah yang agak teruk boleh la mengambil Set Kecantikan kulit yang lengkap

Apa kandungan Set Skin Care?

    • B-complex –> membuatkan kulit anda tampakglowing dan cantik berseri
    • Vita- C –> membekalkan kolagen kepada kulit anda. Dengan adanya kolagen yang cukup barulahkulit jadi tegang dan gebu
    • Vita- E –> bersifat antioksidan dan merupakan vitamin paling penting untuk kecantikan kulit. Bantu atasi masalah jerawat, membaiki struktur kulit, atasi kulit kering, berminyak dan bantu hilangkan parut.

Apa pula kelebihan ESP?

Kelebihan ESPBagi yang selalu mengikuti blog saya pastinya anda sudah kenal ESP. Tapi buat yang masih baru, pentingnya ESP ni dalam kecantikan kulit adalah:
    • Membekalkan protein untuk pembentukan sel kulit yang cantik sihat menggantikan sel kulit lama yang rosak
    • Membentuk sel kulit baru menggantikan sel kulit mati di sekitar kawasan parut
    • Menganjal dan menegangkan kulit
    • Bantu hilangkan parut dan jeragat

Dan bagi anda yang nak mantain kulit sihat dan gebus  boleh dapatkan Esp Shaklee sahaja. 

Bulan ni harga Promosi taw. Jimat sangat shopping bulan nie.




Sekarang jom kita belek Testimoni yang dah cuba Set Kecantikan nie. Memang puas hati la tengok kulit dah cantik





Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi saya di:

Hana Binti Kasim
♥ sms/whatsApp: 019-5434395


♥ Email : hanabard105@gmail.com









Reactions:

0 comments:

Post a comment