Labels

CARA ORDER

INFO BERGUNA

Menu

Tuesday, 9 September 2014

Hangatkan Hubungan Intim Dengan Vitamin CintaAssalamualaikum ... Selamat petang semua . 


Dalam melayari bahtera rumah tangga, suami isteri memainkan peranan penting mengemudinya. Perhubungan suami isteri bukan sekadar melibatkan hal tanggungjawab menguruskan rumah tangga secara material sahaja. Ia turut melibatkan hubungan emosi 
Orang kata layanan di atas katil antara faktor utama kunci kebahagiaan rumah tangga. Bahkan hubungan intim suami isteri boleh memberi beberapa manfaat kesihatan kepada pasangan.
1. Meningkatkan  keyakinan diri
Melakukan hubungan intim yang sihat memperlihatkan kebahagiaan dan keceriaan di wajah suami isteri. Secara tidak langsung ia mampu meningkatkan keyakinan diri masing-masing seterusnya memacu kepada semangat untuk maju dalam kerjaya dan kehidupan berumah tangga.
2. Mengurangkan tekanan
Selain tekanan di tempat kerja, masalah stres atau tekanan bertambah disebabkan meningkatnya tekanan darah dan menurunnya sistem imun. Hubungan intim dapat menurunkan tekanan darah anda dan menjadikan anda lebih bertenang dalam menyelesaikan masalah.
3. Membakar kalori
Rasanya ramai yang sudah maklum, melakukan hubungan intim boleh membantu membakar kalori dalam badan dalam lingkungan 90% setiap setengah jam.
4. Mengukuhkan hubungan
Ada kajian menyatakan hubungan intim yang sihat dapat memperbaiki kesihatan anda dan mengurangkan risiko mendapat sakit kanser dan lemah jantung. Ini kerana ketika melakukannya, badan akan mengeluarkan hormon oksitosin yang akan memancarkan kebahagiaan.
5. Mengurangkan risiko kanser prostat
Kajian membuktikan lelaki yang mengalami ejakulasi lebih kerap akan mengurangkan risiko dijangkiti kanser prostat.  Ini kerana proses ejakulasi  yang menggunakan prostat membantu mengeluarkan hormon penyebab kanser itu.

Bila dah tahu manfaatnya hubungan intim suami isteri . Jadi , bagi yang hubungannya dingin je kena la hangatkan semula . Macam mula - mula kahwin dulu.
Mestilah boleh. Dan semestinya mesti ada usaha. Maklumlah usia pun dah meningkat, hormon berubah, hubungan suami isteri juga sedikit sebanyak mesti berubah kan. 

Untuk yang mengalami perubahan dan berasa hubungan suami & isteri semakin dingin . Janganlah diamkan aje. Kenalah cari jalan untuk nak hangatkan kembali hubungan suami isteri nie. Perubahan ini biasanya dialami oleh wanita selepas bersalin mahupun menyusu, telah penat bekerja dan menguruskan rumah tangga pun boleh menyebabkan dingin seksual.

So bagi isteri - isteri yang mengalami masalah ini di syorkan ambil la supplement supaya badan kita kuat bertenaga dan tidak mudah letih .Dan yang paling penting ambil " Vitamin Cinta " untuk hangatkan hubungan suami isteri
Vitamin cinta yang saya maksudkan ialah Vitamin E . Kebiasaannya Vitamin E terkenal untuk kecantikan tetapi ia juga mampu merangsang kedinginan untuk bersama
Manakala Alfalfa Complex pula membantu mengurangkan masalah " kering ketika bersama " , mampu bertindak seperti kacip fatimah , membantu merawat keputihan dan juga pelbagai masalah wanita 
Tentunya gabungan Vitamin E dan Alfalfa Complex ini membantu menghangatkan semula hubungan suami isteri. Percaya la ..

Lihat sini Testimoni yang berpuas hati dengan Vitamin Cinta ShakleePertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi saya di:


Hana Binti Kasim
♥ sms/whatsApp: 019-5434395
♥ Email : hanabard105@gmail.com

0 comments:

Post a Comment