Saturday, 9 August 2014

Set Milk Booster Shaklee

Alhamdulillah, dengan Set Penyusuan Shaklee kerja menyusukan anak, mengepam susu dan membuat kerja rumah menjadi 'kacang'. Dalam diam-diam makin ramai ibu yang telah percaya akan kehebatan Set Penyusuan Shaklee nie. Takkan nak tengok je ibu-ibu lain berjaya menyusukan anak, kita sendiri pun mestilah mahu menyusukan anak kan, jika boleh hingga usia 2 tahun.




Kenapa saya dan ibu2 lain diluar sana memilih set hot Milk Booster Shaklee ni??

ESP + Alfalfa = Breast cepat bengkak lepas ambik 2 benda ni.. Ramai yang terpaksa kurangkan dose sb xtahan ngan bengkak susu(berketul2) kalo anak terlewat menyusu.

ESP + Alfalfa = Membuatkan susu jadi lebih pekat, hasilnya anak cepat kenyang n kurang meragam.

ESP + Alfalfa = Meningkatkan penghasilan susu ibu, sekarang dah boleh kumpul stok susu dah.

ESP + Alfalfa = Mengurangkan berat badan.. mmg best!! sbb ESP memberi rasa kenyang lebih lama & alfalfa membantu menyah toksin.

ESP + Alfalfa = Mencantikkan kulit. Kulit jadi halus dan gebu. Dan ramai yg prasan, kulit anak juga turut putih bersih dan cantik ツ

ESP + Alfalfa = Membuatkan saya lebih cergas bertenaga, kurang letih dan mengantuk disiang hari. Dan sekarang tiada lagi mslah keputihan yg melanda.

Anda juga nak jadi seperti saya dan ibu2 lain? Tak rugi pun.. HARGA??..


Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi saya di:


Hana Binti Kasim
♥ sms/whatsApp: 019-5434395
♥ Email : hanabard105@gmail.com
♥ Fb: https://www.facebook.com/SehatChantekBiz?ref=hl dan sila klik LIKE utk info terkini


Reactions:

0 comments:

Post a Comment