Tuesday, 5 August 2014

SAYA & SHAKLEE

Assalamualaikum.. Selamat Datang ke blog saya, teruja sangat - sangat bila ada blog nie.. mana tak ye semangat nak sharing - sharing dengan anda semua membuak - buak lama dah...Alhamdulillah akhirnya siap jugak blog saya.


Tujuan blog nie untuk saya kongsikan dengan anda semua tentang BESTNYE SHAKLEE.. Yang best nye tentu la pasal produk - produk nye yang sekarang nie tengah HOT... sebut je Shaklee semua orang tahu.. dengan kebaikan, kelebihan nye yang mampu membantu selesaikan masalah kesihatan yang macam - macam sekarang nie. Produk keluaran Shaklee bukannya ubat tapi supplement untuk bantu sistem tubuh badan kita befungsi dengan baik

Nak tahu tak, macam mana saya boleh terpikat dengan Shaklee ???

Ok jom saya cerita sikit, 

Mula kenal pada tahun 2012 masa tengah pregnant anak pertama, kandungan masa tu dalam 6 bulan & bekerja sebagai surirumah masa tu, biasa la dah usia kandungan dah meningkat mula la terasa nak amik supplement untuk baby selain dari ubat klinik. Pertama produk Shaklee saya cuba iaitu ESP , ala protien soya Best Produk Shaklee tu, nak cantik ke, nak sihat ke, nak kurus ke, nak gemuk ke, nak susu banyak ke... macam - macam lagi kebaikan nye..hanya dengan satu produk Insya Allah mampu bantu  atasi masalah kesihatan anda..



Sekali cuba terus jatuh cinta.. betul la , Tak percaya ke?? Jom anda cuba , saya dah cuba sebab tu berani cakap BEST ESP SHAKLEE..kesan nye bila saya mula cuba, badan bertenaga lebih walaupun tengah pregnant & mood pindah rumah, berat badan mantain jer time tu sebab nye perut terasa kenyang bila minum Esp Shaklee . Lagi best kulit berseri- seri walaupun sarat pregnant. Saya konsisten ambil sampai bersalin..Alhamdulillah baby lahir kulit bersih dan gebu jer.Badan lepas bersalin segar rasa macam tak bersalin pun ada..hehehe


Ini adalah wajah anak saya ketika dilahirkan. Alhamdulillah sekarang dah masuk dua tahun:)..Nanti kan pula update dari saya untuk gambar anak kami yang terkini, Insya Allah:)



Reactions:

0 comments:

Post a Comment