Sunday, 17 August 2014

Kulit Cantik Dengan Gla Shaklee


Salam... Terima kasih la sudi singgah kat blog saya . Best sangat la bulan nie. Nak tahu kenapa ? Biasa la tiap- tiap bulan kan Shaklee buat promosi. Tu la untungnya jadi ahli Shaklee macam- macam dapat. Ok Bulan nie yang best ye sebab promosi Gla bulan  nie. Yang paling syok sekali perempuan la mana tak ye Gla banyak bantu dalaman wanita berfungsi dengan baik.Selain itu Gla juga amat bagus untuk penjagaan kulit wajah..



Sempena dengan bulan kecantikan, terdapat promosi GLA Complex. GLA Complex bukan sahaja menjaga kecantikkan kulit, malahan ia juga mencegah kanser, mengimbangi hormon dalam badan, sangat bagus untuk mencegah kencing manis dan darah tinggi. Anti inflamasi. Kulit berseri+ sihat .

Kelebihan dan khasiat Shaklee GLA Complex ni

  • Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
  • Membantu meningkatkan kesuburan
  • Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
  • Membantu dalam menangani menopus
  • Menguatkan kuku dan rambut
  • Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
  • Membantu menangai ekzema
  • Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
  • Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
  • Menguatkan imuniti tubuh
  • Memperlahankan proses penuaan
  • Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
  • Mengawal kencing manis dan darah tinggi
  • Mengawal kolesterol
  • Untuk fungsi saraf
  • Membantu membaiki simptom berkaitan masalah kencing manis seperti peningkatan sensitiviti terhadap kesakitan dan menghilangkan kebas pada bahagian bawah badan.
  • Kajian membuktikan pengambilan 480mg setiap hari GLA boleh mencegah kemerosotan dan mengurangkan masalah kencing manis dengan membaiki kadar insulin dan kolesterol




Ketahui kandungan Gla Shaklee dan fungsinya....



GLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E. .  Kebiasaannya digunakan untuk regulate kitaran haid, simptom PMS, sakit kepala dan untuk mereka yang menopause. Selain itu, GLA Complex ini amat bagus untuk skin textureskin repair dan buat skin glowing


Ramai yang telah mencuba Gla Shaklee dan sangat berpuas hati . Bagi merawat masalah kulit wajah yang kusam dan berjerawat Gla Shaklee amat membantu


Anda boleh lihat testimoni yang telah mencuba dan perubahan pada kulit amat ketara.




















Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi saya di:


Hana Binti Kasim
♥ sms/whatsApp: 019-5434395
♥ Email : hanabard105@gmail.com
♥ Fb: https://www.facebook.com/SehatChantekBiz?ref=hl dan sila klik LIKE utk info terkini

Reactions:

0 comments:

Post a Comment