Saturday, 16 August 2014

ESP Cantikan kulit dan Milk Boster Terbaik

Alhamdulillah. Satu lagi perkongsian untuk anda. Kali nie tentang ESP atau Soy Protien Isolate Powder merupakan protien soya yang terbaik dipasaran.Kenapa saya katakan terbaik?. Ramai ibu yang dah mencuba ESP nie dan berpuas hati termasuklah saya, memang the best la protien berbanding dengan protien brand lain dipasaran. Tak de protien lain boleh lawan taw!

Kalau anda nak tahu, ESP nie banyak taw fungsinya .. Antaranya ia mampu

  • Mencantikan kulit dan kulit kelihatan gebu
  • Membantu menghilangkan parut jerawat
  • Memberi tenaga dan mengelakkan  cepat letih
  • Membantu menganjalkan payudara yang kendur
  • Membantu meningkatkan sistem imun badan
  • Membantu mengurangkan eczema
  • Bagi ibu mengandung ESP bantu beri tenaga , sihat dan bagus untuk kulit baby 
  • Dan bagi ibu menyusu pula, merupakan milk boster terbaik, di mata ia membantu mempercepatkan penghasilan susu dan memekatkan susu ibu. Susu jadi pekat , berkrim dan sedap
Walaupun ESP nie boleh bertindak sebagai milk boster tapi semua orang boleh ambil ESP ya. tak semestinya ibu menyusu je. Lelaki, wanita , ibu hamil dan yang belum kahwin pun boleh mengambil ESP , kerana ESP nie protien yang sangat diperlukan untuk badan berfungsi dengan baik.

 Jadi jom ambil Esp hari nie jugak.Pelaburan yang berbaloi untuk kesihatan yang lebih baik . Rugi tak cuba ....


Ok sebelum tu , jom tengok testimoni ESP yang berpuas hati.



Dapatkan ESP Shaklee Anda Hari ini.


Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi saya di:


Hana Binti Kasim
♥ sms/whatsApp: 019-5434395
♥ Email : hanabard105@gmail.com
♥ Fb: https://www.facebook.com/SehatChantekBiz?ref=hl dan sila klik LIKE utk info terkini






Reactions:

0 comments:

Post a Comment